28 Temmuz 2010 Çarşamba

Derin Devlet ve PKK

Gündemi yakından takip edenler sanırım Avukat Hüseyin Yıldırım ismini hatırlayacaktır. Unutanlara, bir dönem teröristbaşı Abdullah Öcalan'a en yakın isimlerden biri olduğunu hatırlatalım. Haine en yakın isimlerden biri olan bu zatın Taraf Gazetesi'ne verdiği röportajdan bir bölümünü Zaman Gazetesi internet sitesine taşıdı. Bir bölümünü aktarıp haberin linkini ekleyeceğim:
Taraf Gazetesi'nden Neşe Düzel'e konuşan Yıldırım, Türklerle Kürtleri Ergenekon'un çatıştırmak istediğini söyledi. "Silahların patlaması isteniyor. Öcalan'ın eline bir program verdiler, onu uyguluyor. Öcalan PKK'ya, derin devlet de Öcalan'a hakim." diyen Yıldırım, Ergenekon tasfiye edilmeden bu topraklarda kaos ortamının bitmeyeceğini vurguladı. Referandumla ilgili BDP'nin politikalarını tutarsız bulan Yıldırım, "Anayasa değişikliği, Kürtlerin de Türklerin de lehine olan bir demokratik değişim. Bunu nasıl boykot edersin? BDP hatalarını görmezse çok şey kaybeder." uyarısını yaptı. Teröristbaşı Öcalan teslim olduktan sonra PKK'da bir dağılma sürecinin başladığını da anlatan Yıldırım şu iddiayı dile getirdi: "PKK'nın dağılma sürecini durdurmak için 'Asrın Avukat Bürosu' diye Genelkurmay onaylı yüzden fazla avukatlı bir yapı tesis ettiler. Öcalan'ı ve PKK'yı bu avukatlar yönetiyor."
Yıldırım'ın iddiaları yenilir yutulur cinsten değil. "Kesin böyledir" diyemiyorum ama "böyle olamaz" da diyemiyorum. "Balyoz", "Heron ihaneti" ve benzeri ses kayıtlarını işittiğimiz günümüzde, Yıldırım'ın iddiaları pek desteksiz kalmıyor gibi duruyor. Ordumuzun, darbe yanlısı generallerden temizlenmesi, vatanperver komutanlarca idare edilmesi en büyük arzum. Allahu Teala bu milleti yeniden İslamın sancaktarlığına taşır inşallah. Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder